27 mai 2013

Nu am uitat...

Ieri te-am sunat. De doua ori. In locul vocii tale am auzit doar cum ca nu esti "disponibila momentan" si sa revin mai tarziu. Sper ca nu e prea tarziu. E "doar" 00:40, dar vreau sa-ti spun ca am revenit. Si inca ceva... Da. Am revenit sa iti spun ca nu imi pare rau ca nu ti-am zis sambata ca esti frumoasa si ca zambetul tau din acea poza era minunat; asa am descoperit ca de fiecare data, in orice zi zambetul tau e minunat si ca tu esti mereu frumoasa. Atat de frumoasa incat chiar daca nu te vad...te simt!
Kilometrii...Of! Kilometrii nu au nimic si nu sunt ei de vina daca cuvintele sunt prea sarace ca sa exprime locul tau in viata mea!
Mi-e si rusine sa le las sa se insiruie, sa se adune si sa exprime in modul cel mai banal faptul ca picioarele tale, pe care acum le ti obosite sub birou in timp ce citesti, acele picioare m-au leganat uneori, iar acele degete care se odihnesc pe mouse mi-au sters deseori lacrimile. Vezi...cuvintele sunt goale. Nu au in ele amintirea inelului cu doua inimioare pe care mi l-ai cumparat cand eram mica, nici amintirea datilor cand te sunam ca imi era rau cand eram mare.
Si vezi tu...nu sunt capabile sa descrie asa de vie si de stralucitoare cum mi se deruleaza in minte imaginea ta in fata oglinzii. Fata ta frumoasa de femeie aplicand cu grija fondul de ten...si fata mea de copila cu gura cascata visand sa fiu ca tine: o fata cu parul magic al carui forma si culoare e in continua schimbare, cu ochi mari si calzi care sa straluceasca de fiecare data cand zambesc asa cum fac ai tai!
Si cum sa las cuvintele sa se insiruie intr-un te iubesc banal cand bratele tanjesc sa te cuprinda si sa te stranga atat de tare incat sa intelegi NU ca te iubesc, ci CAT de mult!
Si stiu ca am intarziat. Dar n-am uitat. Si stiu ca esti acolo...si ti-e dor...iar eu aici ma simt cu un colt de suflet in minus fara voi,fara tine.
Si iti voi spune acum acel La multi ani de paravan al atator sentimente dureroase de iubire si dor si iti voi ura din tot sufletul sa fi sanatoasa si iubita...de toti asa cum esti de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Live, laugh, love

Live, laugh, love